Pse njerëzit emocionalisht inteligjentë përqafojnë rregullin 25-5?

Pajtohem plotësisht, është mënyra më e mirë për të arrit diçka në jetë, dhe shpërqendrimi është armiku më i madh i secilit sukses
 
Asnjehere nuk me kane pelqyer formulat ne arritjet...
Kam njohur njerez aq te parregullt ku cdo gje qe i kerkoje mes kaosit qe kishin e gjenin shume shpejt,kam njohur njerez qe ngjanin sikur jetonin ne nje rreth te vogel e mes nje bote te humbur dhe ishin genial .. kam njohur te tjere qe jepnin gjithcka per te arritur ne nje objektiv qe quanin enderr dhe e kane realizuar e te tjere jo.
Une jam e bindur qe per te arritur dicka duhet mbi te gjitha te mos jete vetem synim por edhe passion e deshire, duhet toleruar koha e duhet jo vetem angazhimi e perwendrimi por agiornimi ne cdo cast dhe elasticiteti i evolimit nga ideja fillestare ne ate qe ploteson ate qe quhet realizim i saj.
Me pak fjale egoja eshte primare por frenimi i saj, kontrolli mbi te dhe vetevleresimi ne cdo etape eshte arti qe te jep force ose te realizon. Duhet patur besim ne vetvete dhe duhet dashur vetja fort per ate qe japim .
 
Top