Pune online ku per 30 minuta fitoni 3 dollare

shpresi

Antarë i ri
Une u regjistrova pa pagese ne kompanine LibertaGiaMontal per te ber para online,sponzori(ftuesi im) ishte nje njeri nga Shqiperija qe me tha se kjo nuk eshte mashtrim por e vertete dhe se njihte shum njerez qe kan nxjerr pare nga kjo kompani (pasi qe une e pyeta per kete sepse kisha pare disa komente ne google per kete kompani qe thonin nuk paguan e disa thonin se paguan), edhe ai vet ishte regjistruar ketu, ketu ishte regjistruar edhe njo i Gjilanit.

Puna qe duhet me bo ktu osht mi kliku nga 15 reklama 90 sekondeshe qdo dit vazhdimisht ne 5 ditet e javes , e shtunja dhe e djelja jan pushim , por nese te ka ikur ndonje dit nga keto 5 dit mund ta zevendesosh gjat ketyre dy diteve vikendi.

Paguan qdo dit nga 3 dollare per 15 reklamat e shikuara , kjo pagun vetem nese i kryni te 15-tat pa e len asnje, ka qe 5 dite qe une jam regjistruar dhe kam fituar 15 dollare.

Kjo menyre e pageses eshte vetem per nivelin e pare , nivelet tjera paguhen me shum , jan 6 nivele , niveli i fundit paguan 400 dollare ne jave , per me shum informata shikoni videon ne shqip qe gjindet te linku per ndihme qe kam dhen ne fund te tekstit.

Per te kaluare nga niveli i pare ne nivelin e dyte qe shikohen vetem 10 reklama ne dite me nga 60 sekonda dhe paguan 5 dollare ne dite, duhet ti fitosh 399 dollare nga klikimi i reklamava qdo dite ne nivelin e pare ku fitohen nga 3 dollare ne dite , kto para mund ti fitosh edhe me shpejte nese fton(regjisreon) persona referent ne emrin tend qe eshte pa pagese , per gjdo person referent qe regjistron ne emrin tend fitoni 30 per qind te fitimit qe merr personi referent qe keni regjistruare por pa ja zvogluare fitimin personit referent pra ket fitim e keni nga kompanija.

Per te pasur me shum informata persa i perket firmes ose punes po jua jap linkun e nje video ne italisht qe e ka perkthimin edhe ne shqip qe shpjegon shum gjera;

https://www.youtube.com/watch?v=vHoOzh3Lg3w

Persa i perket pageses , paret mund ti nxirrni pasi ti beni 399 dollare dmth pas 6,2 muajve por nese i nxirrni nuk mund te merrni fitimin e nivelit te dyte prej 10 dollaresh ne nivelin e dyte, dhe ne nivelet e tjera me fitime me te larta , per te kaluare ne nivelin e dyte ju duhet qe keto para te mos i nxirrni edhe 3 muaj pasi ti beni 399 dollare pra pas 9.2 muajve gjithsej , kjo vlen nese punoni vetem pa regjistruare(ftuare) persona te rinjr ne emrin tuaj.

Paguane permes nje kartele debiti ose krediti, por qellimi eshte qe te ngriheni ne nivele tjera nese deshironi.

Pasi te regjistroheni ne ket firm , kjo ju dergon nje mesazh ne email adresen tuaj ku tregon te dhenat tuaja si ; emailin qe keni perdorur per regjistrim te cilin duhet ta shkruani kur kyqeni ne kete faqe dhe paswodin qe keni lene per kete llogari ne kete firme qe duhet ta shkruani kur te kyqeni , pinin qe e caktoni ju sipas deshires qe ju sherben per ti nxjerr parate , nikneimin e faqes tuaj personale qe e perdorni per te ftuar dhe regjistruar persona(referent) te rinje ne emrin tuaj dhe kete nikneim e caktoni sipas deshires , dhe ju dergohet edhe linku per te hyre ne kete faqe ftuese qe perdoret per regjistrimin e personave te rinje.

Gjate regjistrimit te fusha Dokument duhet te shkruani numrin e leternoftimit ose pasaportes ose lejes se vetures, dhe tek Pin e shkruani pinin qe duhet ta mbani ne mend.
-----Nese vendosni te regjistroheni eshte pa pagese ;
Linku per regjistrim eshte ky brenda kllapave ; ( LibertaGia News Per15minuta3dollare ) mos harroni te me konfirmoni si sponzor ose ftues mua(faqen time) ; per15minuta3dollare.

Per te pare me shume se si funksionon kjo dhe per ndihm rreth ksaj faqe shikoni shkrimin dhe videot ne shqip ne linkun ;
 
Last edited by a moderator:
Top