Punime te famshme artistike te perkthyera ne facaden e ndertesave

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
Nuk mund ta sjell tere artikullin pasi po pertoj, :p, por mu duken sh interesante keto ilustrimet e
Federico Babina i cili eshte frymezuar nga piktura te famshme per ti sjelle ato si fasada te ndertesave. Per me teper mund te lexoni shkrimin ketu, Famous artworks transformed into buildings by Federico Babina

nderkohe une po sjell disa ilustrime. :D


e-in-Federico-Babinas-Archist-Series-_dezeen_ss_16.jpg

cture-in-Federico-Babinas-Archist-Series-_dezeen_2.jpg

cture-in-Federico-Babinas-Archist-Series-_dezeen_4.jpg

cture-in-Federico-Babinas-Archist-Series-_dezeen_5.jpg

cture-in-Federico-Babinas-Archist-Series-_dezeen_7.jpg

ture-in-Federico-Babinas-Archist-Series-_dezeen_14.jpg

cture-in-Federico-Babinas-Archist-Series-_dezeen_6.jpg
cture-in-Federico-Babinas-Archist-Series-_dezeen_8.jpg


ture-in-Federico-Babinas-Archist-Series-_dezeen_12.jpg

ture-in-Federico-Babinas-Archist-Series-_dezeen_13.jpg

ture-in-Federico-Babinas-Archist-Series-_dezeen_23.jpg

ture-in-Federico-Babinas-Archist-Series-_dezeen_22.jpg

ture-in-Federico-Babinas-Archist-Series-_dezeen_28.jpg
 

Aki

misfit
Titulli: Punime te famshme artistike te perkthyera ne facaden e ndertesave

Soul shume i bukur artikulli, e lexova, do e botojne dhe si liber ilustrimesh me sa duket, mbase nje dite e realizojne dhe ne arkitekture e shohim ndertesa te tilla, se sa e pash temen pyetja e pare qe me lindi ishte ku ndodhen keta te shkojme ti vizitojme hehe :)
 

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
Titulli: Punime te famshme artistike te perkthyera ne facaden e ndertesave

Soul shume i bukur artikulli, e lexova, do e botojne dhe si liber ilustrimesh me sa duket, mbase nje dite e realizojne dhe ne arkitekture e shohim ndertesa te tilla, se sa e pash temen pyetja e pare qe me lindi ishte ku ndodhen keta te shkojme ti vizitojme hehe :)

Ndoshta ben ndonje permbledhje ky, se ky e ka bere kete pune dhe duke perdorur instrumentet muzikore dhe drejtorat e hollivudit, haha.. etj :)
 
Top