Pyetje mbi Gjuhen dhe Marreveshjet

gues-t

Barnaba
Pyetje per mbeshtetesit e PD-se te shqetesuar per rrezikun qe kanos nje gjuhe e huaj ne shkolle:
1. Kur Luli firmosi tradhetine kombetare, teksti i marreveshjes ishte ne shqip apo ne ndonje gjuhe tjeter?
2. Nese tradhetia eshte bere ne gjuhen shqipe, jeni te kenaqur per "patriotizmin" e Lulit?


Luli duke firmosur tradhetine, dhe Berisha ne background:

Basha.jpg
 
Top