Pyetje - pergjigje te ndryshme...

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Bebw

👣👣👣
Ja merrem me Konspiracione dhe unë ☻ që nuk erdhi nga hiçi ky virus 🙃 anyway 1 ditë do e bëj dhe unë 🤣🤣
Çfarë të plq tek 1 person në tërësi ?
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top