[Pytje]Pse është formë e pacaktuar?

qendros

Antar Aktiv
Pse thyesa 0/0 është formë e pacaktuar

Pres përgjigje nga ju,ju lutem!:dong:
 

sensuu

sweet
Titulli: [Pytje]Pse është formë e pacaktuar?

eshte forme e pacaktuar se 0(zero)=1/infinit....dhe po te pjestosh dy 1/infinit me njera tjetren del forme e pacaktuar ........edhe aq mire s'i mbaj mend....hajt mo
 
Top