Qëndrimi para televizori rrit peshën trupore

Erblinaa

Anëtar i ri
Qëndrimi para televizori rrit peshën trupore
Studimet e reja tek 11 mijё personave tё eksperimentuar, kanё vërtetuar se qëndrimi para televizorit rezulton me rritje tё kilogramëve.
Po ashtu, duket se shprehia e tё shikuarit tё televizorit, e cila fitohet gjatё adoleshencës, mund ndikojё edhe nё formёn e trupit nё moshën e shtyrё.

Shkencёtarёt kanё gjetur njё lidhje nё mes tё shikimit tё televizorit dhe gjerёsisё sё belit. Personat tё cilёt kanё shikuar televizor pesё herё nё javё nё moshën 23 vjeçare, kanё pasur bel mё tё gjerё nё moshën 45 vjeçare, krahasuar me personat tё cilёt mё rrallë kanё qëndruar para televizorit.

ثshtë interesante se lidhja nё mes tё qëndrimit para televizorit dhe peshës sё rritur trupore ёshtё mё e shprehur tek femrat.


/telegrafi/
 
Top