Qyteti i Prizrenit, vend që duhët vizituar!

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Sa i bukur ështe Prizreni…. Kosova jonë cdokund ka bukuri…..
 

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
E kam vizituar shpesh Prizrenin gjate periudhes 2010-2012 dhe kam shume miq aty. Vendet me pikante qe me kane lene mbresa dhe jam akomoduar me qejf tek Shtepia e Bardhe, Hoteli i Sharrit dhe per ski Brezdovica ishte unikale. Natyra, ushqimi dhe mikpritja s'skishin te paguar. Vec nje gje konstatova qe flitej Turqisht nga shume njerez aty here pas here. Mgjth kjo e fundit nuk ja prish aspak bukurite dhe vlerat atij vendi.
 
Top