Rastesia cfare eshte per ju?

Bukowski

Gjumash
para 5 vitesh shkova me pushime diku nga qendra e italis, tek hoteli i rezervuar kishte pishine, shkova te rehatohesha ne nje krevat poshte cadres dhe me vete kisha librin e Eckhart Tolle "il potere di adesso" kur vjen puntori qe merrej me mirmbajtjen e pishines me te njejtin liber ne dore, une atehre banoja ne veri te italis dhe ai nga jugu, une isha me pushime ndersa ai ishte me pune sezonale te dy ishim due lexuar te njetin liber dhe te dy gati ne mbarim. Nuk e quaj rastesi e quaj energji universale.
 

Katil

Antarë i Respektuar
Edhe rastesite ndodhin per nje arsye :d
Është rastësi e madhe që un mendoj njëlloj si nguja që rastësitë ndodhin për nje arsye :d
 
Top