Recitime! - nga Reshat Arbana, Kadri Roshi, Mirush Kabashi etj...

ricky_ch

******
Ca recitime të bukura...


[youtube]KDCyxXWu878[/youtube]

[youtube]ngVRA6RlyB0 [/youtube]

[youtube]sp-7U0NDQnI [/youtube]


[youtube]tXYbN4IKBlU [/youtube]

[youtube]M3j84YsOMKQ[/youtube]


[youtube]SBVPYvx3iJA [/youtube]
 

Indola

Adiafori otan prepei
Pe: Recitime! - nga Reshat Arbana, Kadri Roshi, Mirush Kabashi etj...

Letra e Nenes

 

Indola

Adiafori otan prepei
Pe: Recitime! - nga Reshat Arbana, Kadri Roshi, Mirush Kabashi etj...

Hakerrim
Disa vargje...

Hani, pini dhe rrëmbeni, mbushni xhepe, mbushni arka,
të pabrek’ ju gjeti dreka, milionier’ ju gjeti darka!
Hani, pini e rrëmbeni, mbushni arka, mbushni xhepe,
gjersa populli bujar t’ju përgjigjet: peqe, lepe!

 

Indola

Adiafori otan prepei
Pe: Recitime! - nga Reshat Arbana, Kadri Roshi, Mirush Kabashi etj...

 
Top