Restorante për fëmijë

Arfenilla

Themelues i Forumit
Prindër, gjyshër dhe edukatorë dëgjoni! Imagjinoni një restorant në parmasat e fëmijëve; muret me ngjyra të gëzueshme, zona për të luajtur, kënd për ushqyerjen e fëmijës, menu e posaçme për më të vegjëlit.
Nuk është një fantazi e mendjes: tashmë ekziston dhe quhet “family bar”, është një qëndër për fëmijët ku mund të luajnë lirisht, të jenë sa më të gjallë, dhe të rriturit do të përshtaten me atë mënyrë jetese sociale, ku mund të ndihen si të përjashtuar, kur vjen një i porsalindur në shtëpi.
Idea ka lindur pak vite më parë në Berlin, nëpërmjet “Kinder Cafe”, dhe është përhapur me sukses në mjaft vende. Ajo nuk është si lokalet e zakonshme me lodra për fëmijë, por përfshin dhe aktivitet që stimulon zhvillimin e trurit të fëmijëve, si kënd pikture apo si të bësh biskota me fëmijët, por edhe kurs muzike për fëmijë 0-18 muajsh, si dhe joga për mamatë.b tetova


rest2-564x330.jpgrest.jpgrest1.jpgrest3.jpg
 
Top