Rikthim i futbollit ne 8 maj!

ForumiVirtualJR

Anëtar i ri
Ja nje shembull thuaju ketyre siper pra qe luhet para ne tryez e pastaj zbritet ne fushe ...se kete po ju them ka kohe..

Jana, futbolli per shume njerez eshte fe, dhe nje fetari nuk mund ti paragjykosh besimin me gjithe problemet qe mund t'kete futbolli.🙂
 

ZHIGO

Lucky me...
Ja nje shembull thuaju ketyre siper pra qe luhet para ne tryez e pastaj zbritet ne fushe ...se kete po ju them ka kohe..

Po pra po, Rubentusi modh ka 20 e sa vjet qe ska pa çempions me sy, pikerisht se i ka lujt tu kercy neper tavolina :p .
 

Delirium

No description ...
Jo po ishulli i sazanit , mezi po pres Premier League 😍
 
Top