Rregullore rreth mirc+scripting.

Status
E mbyllur për postime të tjera.

CAKMAKU

Anëtar i ri
Behuni sa me te qarte ne pyetjen qe shfaqni.
Na jepni sa me shume detaje kundrejt kerkeses suaj ose shembuj. Moderatoret do ju pergjigjen sa me shpejt te jete e mundur. nese doni qe scripti te punoje sipas deshires suaj, cila pjese e scriptit nuk punon sakte dhe cilin konkluzion supozoni ju te behet.

Shfaqni problemin tuaj ne nje teme te re.
Ne kete menyre do te kene mundesine te lexojne dhe ata qe kane nevoje ndihme per te njejtin subjekt. Titulli qe mund te hapni ne nje teme te re mund te jete keshtu (Shembull, 'flood protection' ose 'ban protection' ose 'chan protection'). etj

Nuk dergojme mesazhe private neper moderatore ne asnje menyre.
Te gjitha pyetjet tuaja postohen brenda forumit.
Mos bezdisni Moderatoret.

Njoftim rreth kodeve qe dergoni.
Kur pyesni per ndihme rreth scriptit ,na tregoni kodet e sakta qe doni te ndryshoni. Nese na dergoni kodet te shkurtra ose te pa sakta ,nuk do mundemi t'ju ndihmojme dot.

Me pare se te postoni dicka kerkoni brenda temave.
Problemi juaj mund te jete postuar nga dikush qe ka kerkuar me pare ndihme per te njejtin subjekt.

Mos prisni pergjigjen menjehere pas postimit.
Kthimi i nje pergjigjeje nga moderatoret mund te zgjase nga disa ore deri ne disa dite. Nese pyetja juaj nuk eshte pergjigjur brenda 5 diteve atehere kerkoni ndihme nga moderatoret me nje postim rikujtimi.

Mos perdorni tekste me Bold,ngjyra ose emocione(figurina).
Tekstet me permbajtje (bold, underline, colour, etj...) dhe emocione mundesojne veshtiresi ne leximin e mesazhit.

Beni durim nga moderatoret.
Moderatoret ne forum shpenzojne nje kohe te tepert per te dhene pergjigjet e pyetjeve tuaja. Nese ju kembengulni shpesh rreth kthimit te pergjigjes per nje kohe shume te shkurter,do te beheni ignore nga moderatoret dhe problemit tuaj mund te mos i jepet zgjidhje.

Pyetje te aksioneve abuzive nuk do te pergjigjen nga moderatoret.
Nuk mund t'ju ndihmojme per mass advertise(Reklama)/invite(ftesa), flood vizitoresh ose kanalesh etj. nese postoni pyetje te tilla keto tema do te kycen nga moderatoret

Dicka per Moderatoret.

Perdorni
Code:
 form kur postoni.
Testoni te gjitha scriptet para se t'i postoni.
Nuk do te ndihmohen "abuzuesit".
Behuni te duruar.
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top