Rregullorja e kanalit #Shqiperia

Status
E mbyllur për postime të tjera.

chatoshqip

Antarë
- LEJOHEN
- Te perdorni sherbimet qe ju ofrohen falas nga Rrjeti.
- Te hyni ne dhomat egzistuese ose te krijoni dhomat tuaja.
- Te flisni me te njohur dhe te panjohur.
- Te defreheni!
- NDALOHEN
- Perdorimi i sherbimeve tona per moshat nen 18 vjec.
- Perdorimi mass-messages, mass-invites, caps lock, bolds, underline.
- Perdorimi i pseudonimeve ofenduese ndaj perdoruesve te tjere!
- Reklamat e ndryshme, vecanerisht per te patur fitime personale.
- Klonet, floodet, c'do veprim demtues/ofendues ndaj perdoruesve,rrjetit/sherbimeve
- Bots dhe BNCs pa autorizimin e administratoreve te rrjetit ku lidhen.
- SYGJEROJME
- Te respektoni perdoruesit e tjere dhe rrjetin, qe tju respektojne dhe ata.
- Te kujdeseni per te dhenat tuaja personale.
- Te lexoni te gjitha shkrimet ndihmuese ketu dhe ne faqe te tjera te ngjashme.
- Te vizitoni shpesh here faqet ndihmuese dhe lajmeruese per informim me te sakte.
- Keto rregulla vlejne per TE GJITHE!
- Shijoni qendrimin tuaj ne Irc.Fajtori.Com dhe mos harroni
- Mund te shkruhet «Chat» por perkthehet «Argetim» :)
 
Redaktimi i fundit:
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top