Rrena dhe Shqiptart

Lauri

Anunnak
Shqiptaret bejne be sepse po genjen lol

 

Lauri

Anunnak
Titulli: Rrena dhe Shqiptart

Une me rrena loz harushe, Taraboshin e baj fushe lol
 
Top