Rrobat që gratë pëlqejnë të shohin te një mashkull.

Është një fakt i njohur mirë se burrat pëlqejnë të shohin një femër me take dhe një fustan, por a e dini se çfarë u pëlqen grave të shohin te një mashkull dhe çfarë është seksi? Gratë kanë shije të ndryshme, por një gjë është e sigurt. Një mashkull i veshur mirë do të tërheqë pothuajse çdo grua dhe këto disa rroba burrash u gjetën në krye të listës së më të dëshirueshmeve.

Një kostum i përshtatur mirë​

Të gjithë e dimë se cili është funksioni i një kostumi. Burrat veshin kostume për të punuar, takime biznesi, ngjarje të rëndësishme, dasma dhe të ngjashme. Rrallë do të shihni një burrë me kostum në një takim të parë, por besoni ose jo, zonjat e duan atë! Ata veçanërisht duan kur visheni për t’i bërë përshtypje për raste të veçanta si një përvjetor. Ato e vlerësojnë këtë përpjekje.

3ADBB870-DFD7-4FA9-BB7E-9074F34A853F.jpegMos harroni një artikull, dhe kjo është kur bëhet fjalë për kostume, vishni atë që përshtatet mirë me trupin tuaj dhe ka madhësinë e duhur.

Xhupa kashmiri​

Men’s Health bëri kërkime mbi materialet e veshjeve. Rezultatet tregojnë se burrat që veshin xhupa kashmiri tërheqin më shumë gra sesa burrat që veshin mëndafsh, lëkurë. Megjithëse xhupi i kashmirit kushton më shumë, por duhet të keni parasysh përfitimet afatgjata të tij.

650F9AAD-8945-4891-BBE9-6BB567CF8E0E.jpegTuta sportive​

Nëse keni menduar se femrave nuk u pëlqen të shohin një burrë me rroba sportive, e keni gabim! Gratë duan të shohin një burrë në një edicion sportiv, veçanërisht nëse ai ka një tuta që i përshtatet mirë me figurën.


EB44C1AA-C01E-452F-B61F-3313EF20C6E3.pngKëmishë​

Dhe sheqeri për fund janë sigurisht këmisha të paharrueshme që femrat nuk mund t’i rezistojnë. Këmishët japin përshtypjen e kuriozitetit, seriozitetit, stilit dhe elegancës. Mund t’i kombinoni me xhinse të mira, pantallona të zeza, pantallona kostumesh dhe të ngjashme, shkruan KP.

126E9ACC-22C2-46EA-B29D-794CE463A5D7.jpeg


Femrat me të vërtetë pëlqejnë këmisha të bardha, dhe kohët e fundit ato gjithnjë e më shumë tërhiqen nga djemtë me këmisha të qepura. Ajo që mund të tërheqë akoma gratë është kur një burrë ‘hap pak mëngët’ dhe kyçet dhe ora e tij del në pah. Femrat e konsiderojnë tërheqëse.

Telegrafi.com
 

Attachments

 • D1660162-1957-47F5-A01B-B7F79832EC57.png
  D1660162-1957-47F5-A01B-B7F79832EC57.png
  309.4 KB · Shikime: 4
nejse se lart bera shaka

me tuta ngjajn si fmi..me lesh tparrujt ngjajn si majmuna lol

kemish e pantallona por jo shume serioze por casual jan ok per perdita
 
Duket qe eshte montazh.. floket e kokes i ka te thinjura... pa sa smireushe ka ktu ?

kot nuk ka dal ajo shprehja interneterore, "gishtat kocka kan por dhe gjuhe nrydhin " . Kshu ne puna jote... i ka te lyme mii, i maroj boja ?

Where are smirushat? ?
 

Attachments

 • 07a2d689f6665f58994a380c91e0a461.jpg
  07a2d689f6665f58994a380c91e0a461.jpg
  62 KB · Shikime: 0
 • a5e762f091d7295d615183e9057f2d51.jpg
  a5e762f091d7295d615183e9057f2d51.jpg
  56.5 KB · Shikime: 0
 • 07a2d689f6665f58994a380c91e0a461.jpg
  07a2d689f6665f58994a380c91e0a461.jpg
  62 KB · Shikime: 0
 • a5e762f091d7295d615183e9057f2d51.jpg
  a5e762f091d7295d615183e9057f2d51.jpg
  56.5 KB · Shikime: 0
 • 501604388966a5d2ed98f1e3f78e9fce.jpg
  501604388966a5d2ed98f1e3f78e9fce.jpg
  63.9 KB · Shikime: 0
 • 501604388966a5d2ed98f1e3f78e9fce.jpg
  501604388966a5d2ed98f1e3f78e9fce.jpg
  63.9 KB · Shikime: 0

Attachments

 • 501604388966a5d2ed98f1e3f78e9fce.jpg
  501604388966a5d2ed98f1e3f78e9fce.jpg
  63.9 KB · Shikime: 0
 • 07a2d689f6665f58994a380c91e0a461.jpg
  07a2d689f6665f58994a380c91e0a461.jpg
  62 KB · Shikime: 0
 • a5e762f091d7295d615183e9057f2d51.jpg
  a5e762f091d7295d615183e9057f2d51.jpg
  56.5 KB · Shikime: 0
 • 501604388966a5d2ed98f1e3f78e9fce.jpg
  501604388966a5d2ed98f1e3f78e9fce.jpg
  63.9 KB · Shikime: 0
 • 07a2d689f6665f58994a380c91e0a461.jpg
  07a2d689f6665f58994a380c91e0a461.jpg
  62 KB · Shikime: 0
 • a5e762f091d7295d615183e9057f2d51.jpg
  a5e762f091d7295d615183e9057f2d51.jpg
  56.5 KB · Shikime: 0
Kur eshte koha nxehte pothujse gjithmone vesh kemisha dhe mka ndodh qe zuna njanen vec nga ky fakt....kur e pyta ca te terhoqi te une me tha fakti qe vesh kemisha ??
 
Top