Rruga Dinarica

Loyalty

Anëtar i Nderuar
[FONT=&quot]Turistët e pasionuar pas natyrës duket se po mësojnë shpejt se të vizitosh vendet e Ballkanit Perëndimor, si Shqipëria, Bosnje-Hercegovina, Kroacia, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi, Serbia dhe Sllovenia do të thotë të lundorsh në ujërat e detit Adriatik, të bësh ski në Alpet Dinarike, të bësh kayaky në ujërat e lumenjve të Kosovës apo të ecësh në pyje. Por, rajoni ofron edhe një botë të tërë autentike të gastronomisë dhe verërave.[/FONT]
[FONT=&quot]via dinarica.jpg[/FONT]
[FONT=&quot]E quajtur “Via Dinarica” ( Rruga Dinarike) përfaqëson një trajektore të gjatë 2,000 kilometra që shtrihet nga Sllovenia e kalon përmes Kroacisë, Bosnje dhe Hercegovinës, Malit të Zi, Shqipërisë, Serbisë, Kosovës dhe Maqedonisë.[/FONT]
[FONT=&quot]Ky itinerar është vlerësuar si një nga rrugëtimet më interesante, ndër to britanikja “The Guardian” e ka cilësuar si ndër udhëtimet e aventurës më të mira, të përfshirë në dhjetëshen më të mirë europiane, ndërsa revistja e turizmit ثanderlust e ka cilësuar si një një nga rrugëtimet e domosdoshme për t’u ndjekur gjatë këtij viti.[/FONT]
[FONT=&quot]Ky rrjet ka për qëllim që të promovojë këto destinacione me të gjitha vlerat unike, kulturore, historike dhe të traditës si një rajon i tërë.[/FONT]
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Mua me ngjall shume nostalgji, ndjenje qetesie, te qenit me kembe ne toke. Edhe trokitjet ose oshetimat me duken si pjese e jetes time. Video realizuar mrekullisht.
 
Top