Rusi: Digjet simboli i rëndit të ri botëror.Në Rusi, në rajonin e Kalugës, dogjën një kopje të Kullës së Babelit. Sipas traditës biblike, Kulla e Babelit është përpjekja e parë e njerëzimit për të ndërtuar një perandori botërore që do të bashkonte të gjithë popujt dhe kombet që banonin në Tokë. Është përpjekja e parë e njerëzimit për të sfiduar Zotin dhe për të zënë vendin e Tij. Ishte vetë Zoti që shkatërroi Kullën. Fakti që Rusia sapo ka vendosur të djegë një kopje të Kullës së Babelit ka një kuptim të qartë simbolik. Rusia po u thotë zotërve të kabalës se "ëndrra" e tyre për të ndërtuar një qeveri botërore është djegur padyshim. Rusia po i bën me dije gjithë botës se Rendi i Ri Botëror është mposhtur.
Monolit by Lauri 👍
 
Laur, i bie qe ruset dhe Putini, kane te drejte, kete po na thua?
Po kete e dine te gjithe 😂(ata qe njohin pak historine dhe gjeopolitiken😋)
 
Vëje re levizjet dhe aleancat e shteteve mes tyre si një lojë shahu..😎
Për mua s'ka sens një rënd i vetëm në botë.
Preferoj filozofinë e anëve të kundërta; si e mira ka të keqën, dita ka natën, pozitivi nagativin, numrat tek kanë çiftin etj etj
As Zoti nuk ka kuptim pa djallin ...🧐🤷
 
Top