Sa aktive jane anetaret e forumit virtual?

Eugeneral

Anëtar i Respektuar
Duke pjesetuar mesashet tona me kohen qe ndodhemi ne forum (qe nga dita qe jemi regjistruar) del sa postime ne dite postojme, pra sa jemi aktiv...
Pershembull une, nga dita qe jam regjistruar ne forum e deri me sot pjesetuar per postimet qe kam me del afer 1 postim ne dite...

Me poshte kam logaritur perafersishte se sa aktive (me postime ne dite) jane 20 anateret me me shume postime...
Mund ta beni edhe vete...

@Moonlight ka 28 postime ne dite
@NeVertiti ka 17
@Vajza ka 13
@Nicktjeter ka 10
@Marla ka 10
@Xhelozi ka 39
@Legally_Sweet ka 7
@Loverboy ka 5
@Arfenilla ka 6
@NGU ka 20
@Ledia ka 6
@Frank ka 33
@SpaceGirl ka 5
@Bebw ka 41
@Amara_La_Negra ka 29
@kitrra 123 ka 5
@Darius ka 7
@sweetzzinna ka 4
@Jetmira ka 10
@AnaVie ka 41

...diskutim te kendshem! :)
 
Duke pjesetuar mesashet tona me kohen qe ndodhemi ne forum (qe nga dita qe jemi regjistruar) del sa postime ne dite postojme, pra sa jemi aktiv...
Pershembull une, nga dita qe jam regjistruar ne forum e deri me sot pjesetuar per postimet qe kam me del afer 1 postim ne dite...

Me poshte kam logaritur perafersishte se sa aktive (me postime ne dite) jane 20 anateret me me shume postime...
Mund ta beni edhe vete...

@Moonlight ka 28 postime ne dite
@NeVertiti ka 17
@Vajza ka 13
@Nicktjeter ka 10
@Marla ka 10
@Xhelozi ka 39
@Legally_Sweet ka 7
@Loverboy ka 5
@Arfenilla ka 6
@NGU ka 20
@Ledia ka 6
@Frank ka 33
@SpaceGirl ka 5
@Bebw ka 41
@Amara_La_Negra ka 29
@kitrra 123 ka 5
@Darius ka 7
@sweetzzinna ka 4
@Jetmira ka 10
@AnaVie ka 41

...diskutim te kendshem! :)
Zej be?
 

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
Uuuu 7-a magjike ? (megjithese une kam qene tu be gjum ohoho).
 

Eugeneral

Anëtar i Respektuar
na jep edhe foormulen qe ndoqe :p

Pershembull ti, je qe nga shkurti i 2014 deri tani mbush 7 vjet e 1 muaj afer 2585 dite dhe mesazhet qe ke jane 72120...
I pjesetojme mesazhet (72120) me ditet (2585) dhe na del numeri mesatar i postimeve per dite, ku ne rastin tend dalin afer 28 postime ne dite...

?
 

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
Pershembull ti, je qe nga shkurti i 2014 deri tani mbush 7 vjet e 1 muaj afer 2585 dite dhe mesazhet qe ke jane 72120...
I pjesetojme mesazhet (72120) me ditet (2585) dhe na del numeri mesatar i postimeve per dite, ku ne rastin tend dalin afer 28 postime ne dite...

?
ben sens

dmth moshe jetegjatesi / me pjesmarrje :p
 

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
Po nqfse nje dite ndihesh extra bored dhe ate dite ben postime per gjith muajin dhe ditet e tjera ben sehir? Ja pra qe formula nuk funksionon. ?
 

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
no no

marla bi fjala total postimesh 30k muaj anetare ne forum x ne raport me totalin e postimeve te te gjithe userave bashke ne FV
jo pra nuk eshte ne totale o shkenca
e ka ok ai , leji llafet
 

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
Po nqfse nje dite ndihesh extra bored dhe ate dite ben postime per gjith muajin dhe ditet e tjera ben sehir? Ja pra qe formula nuk funksionon. ?
ka kapur nje mesatare , si do perkthehej ne dite postime ..pavaresisht nr te postimeve qe ti ben
 

Frank

Mysybet Anëtar. :D
ncuq sja ke cu
e ka ne rregull :)
Jo s’ka gje ne rregull sepse edhe nje reagim me reaction eshte aktivitet. Kte si e numeron?

Koha per nje reaction mesatarisht e barabarte me kohen e nje pergjigjeje ne temat me pergjigje te shkurtra.?
 

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
Jo s’ka gje ne rregull sepse edhe nje reagim me reaction eshte aktivitet. Kte si e numeron?

Koha per nje reaction mesatarisht e barabarte me kohen e nje pergjigjeje ne temat me pergjigje te shkurtra.?
po mire o c'rendesi ka
ka kapur nje mesatare si do perkthehej ne nr postimesh , se cfare jane si beri ndarjen
ca gernjar beheni

@Marla he vdiq? lool
he se te dy keni te drejte :p
 

DeliriumMind

Antarë i Respektuar
Duke pjesetuar mesashet tona me kohen qe ndodhemi ne forum (qe nga dita qe jemi regjistruar) del sa postime ne dite postojme, pra sa jemi aktiv...
Pershembull une, nga dita qe jam regjistruar ne forum e deri me sot pjesetuar per postimet qe kam me del afer 1 postim ne dite...

Me poshte kam logaritur perafersishte se sa aktive (me postime ne dite) jane 20 anateret me me shume postime...
Mund ta beni edhe vete...

@Moonlight ka 28 postime ne dite
@NeVertiti ka 17
@Vajza ka 13
@Nicktjeter ka 10
@Marla ka 10
@Xhelozi ka 39
@Legally_Sweet ka 7
@Loverboy ka 5
@Arfenilla ka 6
@NGU ka 20
@Ledia ka 6
@Frank ka 33
@SpaceGirl ka 5
@Bebw ka 41
@Amara_La_Negra ka 29
@kitrra 123 ka 5
@Darius ka 7
@sweetzzinna ka 4
@Jetmira ka 10
@AnaVie ka 41

...diskutim te kendshem! :)

Spacegirl (Delirium Mind) ka bo pushim 5 vite nga forumi kshu qe tjeter llogari bohet duke marr parasysh vetem vitet qe kam qen aktive?

Ps: robt edhe punojne lol
Hyn ktu per defrim e jo tna nxjerrin ne tabel qitje
 
Top