Sa femije do donit te kishit?

Desa

Felix - Culpa
Kam ëndërruar të kem shumë fëmijë. Mbase pasi jam fëmija i vogël me distancë 7 dhe 12 vite mes vëllaut dhe motrës! Jam ritur si “fëmijë i vetëm”.
Tani jam më se e lumtur për 3 që i kam. ?
Nganjëherë nuk e besoj si ja dola, me gjitha sakrificat që i sjell jeta...
Dëshira për të pasur vajzë do përçohet në nuset e ardhshme ?
 

Xhelozi

Staf në FV.AL
Kam ëndërruar të kem shumë fëmijë. Mbase pasi jam fëmija i vogël me distancë 7 dhe 12 vite mes vëllaut dhe motrës! Jam ritur si “fëmijë i vetëm”.
Tani jam më se e lumtur për 3 që i kam. ?
Nganjëherë nuk e besoj si ja dola, me gjitha sakrificat që i sjell jeta...
Dëshira për të pasur vajzë do përçohet në nuset e ardhshme ?
Marshallah ?
 

Arfenilla

Themelues i Forumit
Tani qefi eshte tjeter ...mundesia tjeter?
Un jam rrit ne nje familje jo shume te madhe.dhe femijet i kam pik te dop..deshira eshte te jen 5fmi?
 
Top