Sa vjet keni jashte atdheut?!

Sa vjet keni jashte atdheut?!

 • 1-3 vjet

  Votat: 13 11.5%
 • 4-6 vjet

  Votat: 14 12.4%
 • 7-9 vjet

  Votat: 22 19.5%
 • 10-12 vjet

  Votat: 26 23.0%
 • 14-16 vjet

  Votat: 17 15.0%
 • 17-19 vjet

  Votat: 6 5.3%
 • me shume se 19 vjet

  Votat: 15 13.3%

 • Totali i votuesve
  113

Amara_La_Negra

Antarë i Respektuar
@Desa ., ka postuar para ca ditesh një video me tekstin...

.. Buke e kry ma mir te shpija
O se në kurbet ymrin me lan.

Eeha e kam thënë një X si numëroj më vitet 😏

Po ju sjell një këngë për këtë temë.

/Me Kap shamin dhe nigjon kengen e kubetqarit me nje teke uje 😂😂😂😂😂😂😂
 

Desa

“The truth can be a bad choice for a wise man”
@Desa ., ka postuar para ca ditesh një video me tekstin...

.. Buke e kry ma mir te shpija
O se në kurbet ymrin me lan.

Eeha e kam thënë një X si numëroj më vitet 😏

Po ju sjell një këngë për këtë temë.


Tani u bënë 28.....
 
Top