Salce e bardhe me fileto pule.

Vajza

V.I.P
3 koka qepe. I prer ne copa te vogla dhe I skuq mire me vaj.
1 kg mishe te bardhe (fileto pule) e prer ne copa te vogla ngadal e shton tek qepa.
1 kg kerpudhe.
1 lug e vogel kryp.
Biber te zi.
Pasi te skuqen mire gjithe bashke shtojme 1 kg uje.
Zihen 30 minute.
Ne fund shtojme 2 fante me shije kerpudhe, 2 luge pavllak, 1 luge majonez. E lejm dhe 10 min te zihet.
Shiko fotografinë 1757160
 

Marakli^Krapit

Antarë i Respektuar
3 koka qepe. I prer ne copa te vogla dhe I skuq mire me vaj.
1 kg mishe te bardhe (fileto pule) e prer ne copa te vogla ngadal e shton tek qepa.
1 kg kerpudhe.
1 lug e vogel kryp.
Biber te zi.
Pasi te skuqen mire gjithe bashke shtojme 1 kg uje.
Zihen 30 minute.
Ne fund shtojme 2 fante me shije kerpudhe, 2 luge pavllak, 1 luge majonez. E lejm dhe 10 min te zihet.
Shiko fotografinë 1757160
Fante e pavllak qa jan?
 
Top