Sami Yusuf You Came to me Video e Përkthyer në gjuhën Shqipe

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Thnx loqko, Zoti t'rujt >)
 

shiHanny!!

psiko pa shpres sherimi
sa shum e ngoj ket krijes...sidomos Asma Allah dhe ate kongen dediku nonave...mishin pika pika ma bon!!..
 
Top