Samsung e zyrtarizon: Seria e re e celularëve Galaxy do të prezantohet në 14 janar

samsung2.jpgsamsung3.jpgSamsung do të prezantojë serinë e re të celularëve Galaxy, më 14 janar. Celularët e rinj mendohet se do të jenë Galaxy S21, S21 Plus dhe S21 Ultra.

Mendohet se Galaxy S21 Ultra do të ketë 6 kamera. Kjo pajisje do të ofrojë xhirim në 8K, ndërkohë që rivali i tij, iPhone 12 Pro Max ofron deri në 4K.
 
Top