Se shpejti, me targa te reja

E3

Anëtar i Nderuar
V.I.P
Te gjitha automjetet e vendeve te Bashkimit Evropian kane te perbashket ne targen e tyre flamurin e BE-se.

Krijimi i Bashkimit Evropian lindi nevojen e unifikimit te nje elementi ne targat e ketij komuniteti.
thumbnail.php

Shqiperia, vendi qe aspiron se afrimi te jete pjese e familjes evropiane, do te nderroje targat e automjeteve shqiptare.

Ministria e Puneve Publike, Transporteve dhe Telekomunikacionit po punon per krijimin e targave te reja.

Drejtori i Drejtorise se Pergjithshme te Sherbimit te Transportit Rrugor, Kreshnik Bozho, ne nje interviste ka treguar te gjitha te rejat qe ky institucion pritet te sjelle ne sherbim te qytetareve.

Por targa e re mbetet ende surprize. Nevoja e krijimit te nje targe te re, se pari duket se ka lindur nga mbarimi i shkronjave ne targat e dhena tashme.

Fakt ky qe tregon se shqiptaret po blejne si gjithnje e me shume automjeteve.

Nga ana tjeter, targat e reja do te jene me elemente te reja dhe te sigurta, kur pritet qe se afermi ne te levizim pa viza drejt vendeve te BE-se, qe do te shoqerohen edhe me marreveshje per njohjen e patentave shqiptare me keto vende.

•infoalbania•
 

sabah

Anëtar i Respektuar
Titulli: Se shpejti, me targa te reja

Sa shume mendon qeveria shqiptare per shtetasit e saj.Hahahaaa!Marifeti i rradhes per te mbushur arken e shtetit qe tashme eshte e boshatisur.
 
Top