Selfie Guide, udhëzuesi për foton perfekte në destinacionin ideal

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Selfie Guide”, udhëzuesi për foton perfekte në destinacionin ideal

Selfie-Paris.jpg

Gjen vendet më të mira për fotot që doni të postoni në rrjetet sociale, por na tregon edhe kuriozitetin dhe historinë e qytetit. Ky është “Selfie Guide”, aplikacioni që po pushton botën e fotografisë.

Tur në 20 qytetet më “instragrammable”

Kulla Eifel në Paris, Ura e Bruklinit në Nju Jork dhe bazilika e San Marcos në Venecia. اfarë kanë ato të përbashkët? Përveç të qenit një destinacion turistik i njohur në të gjithë botën, ato janë gjithashtu në mesin e rrjeteve më të njohura në shoqëri, me foto dhe hashtage të dedikuara.

Pra, pse të mos kombinoni qytetet më të përshtatshme me selfie dhe pamje që të lënë pa frymë për ti ndarë me miqtë?

Ideja erdhi nga ish-fotografi zyrtar i Manchester United, i cili pas largimit nga klubi anglez i është përkushtuar udhëtimeve dhe raportimeve, nga të cilat lindi intuita për aplikacionin. Udhëzuesi Selfie, pa pagesë për iOS dhe Android, na udhëzon tur në 20 qytete të njohura në mbarë botën dhe në të njëjtën kohë na jep sugjerime për të gjetur kënde të përsosur dhe dritat për një selfie të suksesshme aty.

Udhëzime dhe këshilla për postimet

Sapo mbërrin para ose afër vendit të interesit, aplikacioni aktivizohet, duke shpjeguar se ku janë pikat më të mira për selfie. Në sajë të GPS, në fakt, është në gjendje të sigurojë saktësisht vendndodhjen ideale për selfie, me shumë indikacione në këndin kur duhet mbajtur smartphone juaj.

Histori dhe kuriozitete rreth qyteteve

Pas shkrepjes së fotografisë, kemi shumë kohë për të mësuar më shumë për monumentin që sapo kemi përjetësuar. Dosjet praktike shoqërojnë çdo pikë interesi, duke shpjeguar historinë, kuriozitetet dhe anekdotat.

Fotografitë postohen me një klik

“ثshtë një aplikacion për brezin tonë, një aplikacion bashkëkohor”, shpjegoi krijuesi Sharon Latham. Në të vërtetë, fotografitë janë menjëherë të gatshme për të shkuar me një klikim në rrjetet kryesore sociale. Të shoqëruara, natyrisht, nga hashtagu zyrtar i aplikacionit: #selfieguide.

Shpikësi është ish-fotograf i Manchester United

Sharon Latham ishte për vite fotograf zyrtar i ekipit anglez. Gjithmonë duke udhëtuar me klubin, ai shkrepi qindra fotografi në vendet simbolike të vendeve më turistike në botë, nga Australia në Kinë, nga Franca në SHBA. Në fillim të vitit 2016, Latham vendosi të largohej nga puna dhe pas një udhëtimi, iu dedikua aplikacionit. اfarë shumë lojtarë po e sponsorizojnë dhe e përdorin.
(gazeta-Shqip.com)
 
Top