Shalqiri që peshon vetëm 5 gramë..

ReNdEx

Interist Forever
263706_242872662390829_141388129205950_1118227_1108887_n.jpg


Hit i ri në Kinë janë shalqinjtë me madhësi të gishtit.
Mini shalqinjtë kanë ngjyrë dhe linjë të njëjtë si ata të zakonshmit. Por, madhësia e tyre (edhe pesha) nuk janë ajo me të cilën jemi mësuar. Këta shalqinj janë të gjatë vetëm dy centimetra, dhe rriten deri në pesë gramë, transmetojnë agjencitë.
“Kultivoj shalqinjtë mbi 10 vjet dhe për herë të parë shoh një shalqi të tillë. Bashkëfshatarët që kanë 70 e 80 vjet thonë se kurrë nuk kanë parë shalqinj të tillë”, tha Wu Zhongliang.
 

Snow Hristina

Anëtar i Nderuar
Pe: Shalqiri që peshon vetëm 5 gramë..

e po si thon keto tera budallalliqet gjerat e pa zakonta ne kine dalin :p
 
Top