Sharp shfaq prototipin e telefonit të tyre që paloset vertikalisht (VIDEO)

Frank

Anëtarë i respektuar.
sharp.jpg


Në 2019, pamë lansimet zyrtare të telefonave të palosshëm ku kompani të tilla si Samsung dhe Huawei kanë dalë me konceptet të pajisjeve të tilla.
Ato nuk janë vetëm dhe sipas një video të kohëve të fundit, duket sikur Sharp mund të jenë të interesuar poashtu në këtë teknologji.Videoja më lart tregon një prototip nga Sharp në të cilin në vend të një ekrani që shpaloset jashtë, Sharp ka zgjedhur për një ekran që paloset vertikalisht.
Ekrani në fjalë thuhet të sjell 6.18 inç me rezolucion prej 1440 × 3040.
Sharp gjithashtu pretendon se ekrani është i aftë të përballojë 300,000 cikle për palosje, që do të thotë se duhet t’i marrë përdoruesit mjaft kohë përpara se të dëmtohet dhe të mos punojë.
Kështu, është e paqartë se çfarë Sharp dëshiron të bëjë me këtë.
Kompania shprehu interesin e tyre për ta komercializuar atë në vitet e ardhshme, por nëse do të krijojnë ose jo telefonin e tyre të palosshëm është ende e paqartë.

Telegrafi.com
 
Top