SHENJA E DEMIT: Cilat janë pikat e forta dhe dobësitë e saj?

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Po po dhe un qe mos qofsha :p

Bejme gara kush esht demi me kokfort ktu?lol
C`ja keput kot,tu pas tera ato kafshe tjera ne horoskop mei fut ketu ne shesh te mejdanit,te zihemi e te thyejme briret me njeri-tjetrin ne Demat?! ahahahahahahah
Larg qofte e keqja prej demave te kuq. :p
 
Top