Shenja juaj egjiptiane e horoskopit, ajo zbulon gjithçka për ju

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
61b771218dff7cb3a4217768bea94c7d.jpg

Shumica e njohurive për astrologjinë egjiptiane vjen nga një disk prej guri prej 12 inçësh dhe i krijuar rreth 50 B.C (Koha e Kleopatrës). Ky disku u zbulua në Tempullin e Hathorit në Egjiptin Qëndror. Tani ndodhet në Luvër ku vizitorët mund të shohin se 12 muajt janë ndarë në 12 perëndi dhe perëndesha. Nga mbishkrimet në Tempullin e Hathorit, këto hyjni mendohet të ndikojnë në personalitetet e njerëzve, ashtu si shenjat e sotme të zodiakut. Kështu që gjeni më poshtë perëndinë tuaj dhe lexoni çfarë thotë për ju.

Thoth (29 gusht-27 shtator)
Thoth ishte perëndia e hënës dhe drejton mësimin dhe imagjinatën.
Veçoritë pozitive: Kreativ, analitik, keni memorie të shkëlqyer, jeni i zoti, sistematik dhe bujar.
Veçoritë negative: Materialist, vetëkritik, pessimist.
Puna e ëndrrave: Gazetar, muzikant, agjent, profesor.

Horus (28 shtator-27 tetor)
Horus ishte perëndia e diellit që mbronte dhe drejtonte faraonët.
Veçoritë pozitive: Besnik, i mbroni shumë njerëzit e dashur, keni vetëbesim, jeni optimist.
Veçoritë negative: Kokëfortë, jeni të pavëmendshëm, pa takt.
Puna e ëndrrave: Sportist ose politikan

Wadjet (28 tetor-26 nëntor)
Wadjet është konsideruar perëndesha e diturisë dhe që ka dekoruar kurorat e faraonëve.
Veçoritë pozitive: Jeni të arsyeshëm, të duruar, punëtor, ambicioz, të disiplinuar dhe të vëmendshëm.
Veçoritë negative: Cinik, arrogant, dorështrënguar.
Puna e ëndrrave: Inxhinier ose arkitekt

Sekhmet (27 nëntor-26 dhjetor)
Sekhmet ishte perëndesha eluftës, e zjarrit dhe e shërimit.
Veçoritë pozitive: Inteligjent, elokuent, intuitiv, atletik, kureshtar, energjik.
Veçoritë negative: Të paduruar, grindavec, impulsive, nuk pranoni humbjen
Puna e ëndrrave: Pedagog ose spiker

Sphinx (27 dhjetor–25 janar)
Sphinx ishte perëndia më enigmatike me fuqi mistike.
Veçoritë pozitive: Mendjemprehtë, të disiplinuar, merrni iniciativën të parët dhe keni vetëbesim.
Veçoritë negative: Ndonjëherë fusni hundët kudo
Puna e ëndrrave: Sipërmarrës

Shu (26 janar-24 shkurt)
Shu ishte perëndia e dritës dhe ajrit.
Veçoritë pozitive: Romantik, kreativ, tërhiqni vëmendjen, zemërmirë, të qeshur dhe me parime
Veçoritë negative: I turpshëm, i pavendosur, posesiv, dorëshpuar.
Puna e ëndrrave: Psikolog, punonjës social ose artist

Isis (5 shkurt-26 mars)
Isis është perëndesha e natyrës dhe magjisë.
Veçoritë pozitive: Praktik, të arsyeshëm, idealist, shumë punëtor, tolerant, keni sens humori dhe stil.
Veçoritë negative: Të fshehtë, keni tendencën të jeni qen i punës, ndonjëherë i kapni gjërat pak me vonesë.
Puna e ëndrrave: Dizajner grafik ose shkencëtar.

Osiris (27 mars-25 prill)
Osiris ishte perëndia e Nilit.
Veçoritë pozitive: Të shkathët, kurioz, ideosinkretik, aftësi të shkëlyera për të folur në publik, keni vetëbesim.
Veçoritë negative: Nuk mund të mbani një lidhje për shumë gjatë, nervoz.
Puna e ëndrrave: Producent, shkrimtar, Ekzekutiv i marrëdhënieve publike.

Amun (26 prill-25 maj)
Amun është perëndia e fuqisë së mendimeve.
Veçoritë pozitive: Lider të lindur, realist, të zellshë, negociues, të suksesshëm.
Veçoritë negative: Kokëfortë, jo tolerant.
Puna e ëndrrave: Bankier ose agjent burse

Hathor (26 maj-24 qershor)
Hathor është perëndesha e tokës dhe qiellit, e lidhur ngushtë me muzikën, dashurinë dhe kërcimin.
Veçoritë pozitive: Artistë, entuziast, sharmant, kreativ, aventurier, të pastër.
Veçoritë negative: Nervoz dhe xheloz
Puna e ëndrrave: Doktor, punonjës social, artist, aktor ose shkrimtar.

Phoenix (25 qershor-24 korrik)
Pheonix është symbol i jetës dhe rilindjes.
Veçoritë pozitive: Elastik, kreativ, i zellshëm, e adhuroni natyrën.
Veçoritë negative: Kokëfortë dhe egoist.
Puna e ëndrrave: Inxhinier ose sipërmarrës.

Anubis (25 korrik-28 gusht)
Anubis është perëndia e gjykimit.
Veçoritë pozitive: Siguroheni mirë para se të veproni, jeni kreativ dhe idealist.
Veçoritë negative: Të pavëmëndshëm
Puna e ëndrrave: Stilist ose drejtor marketingu.

/Lexo.al/
 
Last edited by a moderator:

Mogli

Be good or be good at it
Isis (5 shkurt-26 mars)
Isis është perëndesha e natyrës dhe magjisë.
Veçoritë pozitive: Praktik, të arsyeshëm, idealist, shumë punëtor, tolerant, keni sens humori dhe stil.
Veçoritë negative: Të fshehtë, keni tendencën të jeni qen i punës, ndonjëherë i kapni gjërat pak me vonesë.
Puna e ëndrrave: Dizajner grafik ose shkencëtar.

I vetmi zbulim qe e kam enderr eshte zbulimi i aseteve te ndryshme femerore :p
 

Ledia

ShKoDrAnE.4.eVeR
Amun (26 prill-25 maj)
Amun është perëndia e fuqisë së mendimeve.
Veçoritë pozitive: Lider të lindur, realist, të zellshë, negociues, të suksesshëm.
Veçoritë negative: Kokëfortë, jo tolerant.
Puna e ëndrrave: Bankier ose agjent burse
?? vec kokfort sjam ???
 

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
Isis (5 shkurt-26 mars)
Isis është perëndesha e natyrës dhe magjisë.
Veçoritë pozitive: Praktik, të arsyeshëm, idealist, shumë punëtor, tolerant, keni sens humori dhe stil.
Veçoritë negative: Të fshehtë, keni tendencën të jeni qen i punës, ndonjëherë i kapni gjërat pak me vonesë.
Puna e ëndrrave: Dizajner grafik ose shkencëtar.

I vetmi zbulim qe e kam enderr eshte zbulimi i aseteve te ndryshme femerore :p
Qendrojini larg ktij se qeka pjese e grupit militant Isis lool
 

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
Sekhmet (27 nëntor-26 dhjetor)
Sekhmet ishte perëndesha eluftës, e zjarrit dhe e shërimit.
Veçoritë pozitive: Inteligjent, elokuent, intuitiv, atletik, kureshtar, energjik.
Veçoritë negative: Të paduruar, grindavec, impulsive, nuk pranoni humbjen
Puna e ëndrrave: Pedagog ose spiker
e pranojme e pranojme
 

DeliriumMind

Antarë i Respektuar
Anubis është perëndia e gjykimit.
Veçoritë pozitive: Siguroheni mirë para se të veproni, jeni kreativ dhe idealist.
Veçoritë negative: Të pavëmëndshëm
Puna e ëndrrave: Stilist ose drejtor marketingu.

Lexova te pazevendesueshem
 

Amara_La_Negra

Antarë i Respektuar
Sphinx (27 dhjetor–25 janar)
Sphinx ishte perëndia më enigmatike me fuqi mistike.
Veçoritë pozitive: Mendjemprehtë, të disiplinuar, merrni iniciativën të parët dhe keni vetëbesim.
Veçoritë negative: Ndonjëherë fusni hundët kudo
Puna e ëndrrave: Sipërmarrës


Ehe fiks ?
/Me mbledh feçken mos e fusi me te punet e te tjereve ?
 

Darius

DENY IGNORANCE
Staf në FV.AL
Anubis (25 korrik-28 gusht)
Anubis është perëndia e gjykimit.
Veçoritë pozitive: Siguroheni mirë para se të veproni, jeni kreativ dhe idealist.
Veçoritë negative: Të pavëmëndshëm
Puna e ëndrrave: Stilist ose drejtor marketingu.

o_Oo_O
 

Bebw

❌Once✖
Staf në FV.AL
Thoth (29 gusht-27 shtator)
Thoth ishte perëndia e hënës dhe drejton mësimin dhe imagjinatën.
Veçoritë pozitive: Kreativ, analitik, keni memorie të shkëlqyer, jeni i zoti, sistematik dhe bujar.
Veçoritë negative: Materialist, vetëkritik, pessimist.
Puna e ëndrrave: Gazetar, muzikant, agjent, profesor.
Ah pervec materializmit ? ato tjerat i posedojm nga pak ?
 

Mogli

Be good or be good at it
Sphinx (27 dhjetor–25 janar)
Sphinx ishte perëndia më enigmatike me fuqi mistike.
Veçoritë pozitive: Mendjemprehtë, të disiplinuar, merrni iniciativën të parët dhe keni vetëbesim.
Veçoritë negative: Ndonjëherë fusni hundët kudo
Puna e ëndrrave: Sipërmarrës


Ehe fiks ?
/Me mbledh feçken mos e fusi me te punet e te tjereve ?
dóse mou éna filí
 

Baboon

FALEMINDERIT!
Anubis është perëndia e gjykimit.
Veçoritë pozitive: Siguroheni mirë para se të veproni, jeni kreativ dhe idealist.
Veçoritë negative: Të pavëmëndshëm
Puna e ëndrrave: Stilist ose drejtor marketingu.

Lexova te pazevendesueshem
eshte sic e lexo kaj here mos e vrit menjen
shoqja drejtoresh :p
 

Baboon

FALEMINDERIT!
Amun (26 prill-25 maj)
Amun është perëndia e fuqisë së mendimeve.
Veçoritë pozitive: Lider të lindur, realist, të zellshë, negociues, të suksesshëm.
Veçoritë negative: Kokëfortë, jo tolerant.
Puna e ëndrrave: Bankier ose agjent burse


Jo tolerant?!! Lider te lindur lol

po kjo banka ku do punoja do kish falementu 100%

Agjent burse hajt mo lol
 

NGU

Wild child full of grace ?
Horus (28 shtator-27 tetor)
Horus ishte perëndia e diellit që mbronte dhe drejtonte faraonët.
Veçoritë pozitive: Besnik, i mbroni shumë njerëzit e dashur, keni vetëbesim, jeni optimist.
Veçoritë negative: Kokëfortë, jeni të pavëmendshëm, pa takt.
Puna e ëndrrave: Sportist ose politikan

Fiks, spaska lene gje manget.

Do m'shifni me ndonje parti timen naj dite lol
 

Fly

Larguar
Horus (28 shtator-27 tetor)
Horus ishte perëndia e diellit që mbronte dhe drejtonte faraonët.
Veçoritë pozitive: Besnik, i mbroni shumë njerëzit e dashur, keni vetëbesim, jeni optimist.
Veçoritë negative: Kokëfortë, jeni të pavëmendshëm, pa takt.
Puna e ëndrrave: Sportist (Crossiste qe ka frik ti hipi motorrit dhe do perfundoj me vespa) ose politikan

Fiks, spaska lene gje manget.

Do m'shifni me ndonje parti timen naj dite lol
 
  • Haha
Reactions: NGU

Fly

Larguar
Phoenix (25 qershor-24 korrik)
Pheonix është symbol i jetës dhe rilindjes.
Veçoritë pozitive: Elastik, kreativ, i zellshëm, e adhuroni natyrën.
Veçoritë negative: Kokëfortë dhe egoist.
Puna e ëndrrave: Inxhinier ose sipërmarrës.

o i ashtufsha nenoken :p
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Amun (26 prill-25 maj)
Amun është perëndia e fuqisë së mendimeve.
Veçoritë pozitive: Lider të lindur, realist, të zellshë, negociues, të suksesshëm.
Veçoritë negative: Kokëfortë, jo tolerant.
Puna e ëndrrave: Bankier ose agjent burse
 

Fly

Larguar
Amun (26 prill-25 maj)
Amun është perëndia e fuqisë së mendimeve.
Veçoritë pozitive: Lider të lindur, realist, të zellshë, negociues, të suksesshëm.
Veçoritë negative: Kokëfortë, jo tolerant, Ska boobsa.
Puna e ëndrrave: Bankier ose agjent burse

ika fare me mire se lash nam :p
 

Nicktjeter

Antarë i Respektuar
Phoenix (25 qershor-24 korrik)
Pheonix është symbol i jetës dhe rilindjes.
Veçoritë pozitive: Elastik, kreativ, i zellshëm, e adhuroni natyrën.
Veçoritë negative: Kokëfortë dhe egoist.
Puna e ëndrrave: Inxhinier ose sipërmarrës.

o i ashtufsha nenoken :p
Ego ne shkalla superiore ti
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Amun (26 prill-25 maj)
Amun është perëndia e fuqisë së mendimeve.
Veçoritë pozitive: Lider të lindur, realist, të zellshë, negociues, të suksesshëm.
Veçoritë negative: Kokëfortë, jo tolerant.
Puna e ëndrrave: Bankier ose agjent burse


Jo tolerant?!! Lider te lindur lol

po kjo banka ku do punoja do kish falementu 100%

Agjent burse hajt mo lol
hahahaha,shenja Demi dhe ti mo?
Mduket u shtua dhe nje Demt jeter ne Fv..
@Xhelozi , @Ivy qe ka humburrrr dhe
@MaYaDa ..e sdi e sa dema tjereee mund tjen forum. ahahahahahaha
 

SunFIower

Don’t touch!
Amun (26 prill-25 maj)
Amun është perëndia e fuqisë së mendimeve.
Veçoritë pozitive: Lider të lindur, realist, të zellshë, negociues, të suksesshëm.
Veçoritë negative: Kokëfortë, jo tolerant.
Puna e ëndrrave: Bankier ose agjent burs

Kto vecorite negative i paska qendis :p
 
Top