Shenja juaj egjiptiane e horoskopit, ajo zbulon gjithçka për ju

The-Cook

Ne Mal me Keca
s (5 shkurt-26 mars)
Isis është perëndesha e natyrës dhe magjisë.
Veçoritë pozitive: Praktik, të arsyeshëm, idealist, shumë punëtor, tolerant, keni sens humori dhe stil.
Veçoritë negative: Të fshehtë, keni tendencën të jeni qen i punës, ndonjëherë i kapni gjërat pak me vonesë.
Puna e ëndrrave: Dizajner grafik ose shkencëtar

E drejt tjesh terrorist duhet me ba dizajner e shkenctar mrrini larg ???
 

Marla

Quo Vadis!
Atehere


Lakuriqi Notes 30 shkurt-36 gusht

Vecorite Aldin -
dini me fluturu nuk ju djeg dielli e thani veren e kuqe.

Vecorite Aladin-
Nuk shifni fare dhe pasi te pini veren e kuqe perplaseni me shtyllat rrugve.
?‍♂️?‍♂️?‍?‍♂️??‍♂️?‍
 

sofia

Antarë i Respektuar
Isis (5 shkurt-26 mars)
Isis është perëndesha e natyrës dhe magjisë.
Veçoritë pozitive: Praktik, të arsyeshëm, idealist, shumë punëtor, tolerant, keni sens humori dhe stil.
Veçoritë negative: Të fshehtë, keni tendencën të jeni qen i punës, ndonjëherë i kapni gjërat pak me vonesë.
Puna e ëndrrave: Dizajner grafik ose shkencëtar

E drejt tjesh terrorist duhet me ba dizajner e shkenctar mrrini larg ???
hahaahahhhaha, por Jo vetem aq. Te te shtoj edhe dy fakte te vockla:
1. Isis ose Izid quhet hyjnesha egjiptianase e pjellorise.
2. Da Vinci e ka perdorur per te formuar Mona Lisa (Amon L'isa)
Prandaj qe te jesh hyjnesh pjellorie te nevojitet shkenca dhe dijzanimi lool lool lool lool lool
 

The-Cook

Ne Mal me Keca
hahaahahhhaha, por Jo vetem aq. Te te shtoj edhe dy fakte te vockla:
1. Isis ose Izid quhet hyjnesha egjiptianase e pjellorise.
2. Da Vinci e ka perdorur per te formuar Mona Lisa (Amon L'isa)
Prandaj qe te jesh hyjnesh pjellorie te nevojitet shkenca dhe dijzanimi lool lool lool lool lool
Rrofsh per faktet po kush Pjell tani e kur se un se kam plan I her I am to busy ???
 

DeliriumMind

Disconnect to Riconnect 💫
Atehere


Lakuriqi Notes 30 shkurt-36 gusht

Vecorite Aldin -
dini me fluturu nuk ju djeg dielli e thani veren e kuqe.

Vecorite Aladin-
Nuk shifni fare dhe pasi te pini veren e kuqe perplaseni me shtyllat rrugve.

Dhe pa pi fare lol
 

Senseo

.
Staf në FV.AL
Shu (26 janar-24 shkurt)
Shu ishte perëndia e dritës dhe ajrit.
Veçoritë pozitive: Romantik, kreativ, tërhiqni vëmendjen, zemërmirë, të qeshur dhe me parime
Veçoritë negative: I turpshëm, i pavendosur, posesiv, dorëshpuar.
Puna e ëndrrave: Psikolog, punonjës social ose artist
Me kte dorshpuar e ka lli e kam cilsin me te mire :p
 

Hera

Banned
Phoenix (25 qershor-24 korrik)
Pheonix është symbol i jetës dhe rilindjes.
Veçoritë pozitive: Elastik, kreativ, i zellshëm, e adhuroni natyrën.
Veçoritë negative: Kokëfortë dhe egoist.
Puna e ëndrrave: Inxhinier ose sipërmarrës.


?????
 

Desa

Felix - Culpa
Shu (26 janar-24 shkurt)
Shu ishte perëndia e dritës dhe ajrit.
Veçoritë pozitive: Romantik, kreativ, tërhiqni vëmendjen, zemërmirë, të qeshur dhe me parime
Veçoritë negative: I turpshëm, i pavendosur, posesiv, dorëshpuar.
Puna e ëndrrave: Psikolog, punonjës social ose artist
/Lexo.al/
Posesive? Une? Yyyyy ? Bie ndesh me atë ‘zemërmirë’ ?
Këtë ‘dorëshpuar’ nuk e kuptoj!
 
Top