Shenjat që tregojnë se jeni një grua shumë tërheqëse

Marla

Quo Vadis!
Të gjithë në këtë botë kanë një ide se si duket partneri i tyre ideal, cilat tipare kanë dhe çfarë kërkojnë më shumë në vetvete. Shumica e grave do të dëshironin të kërkoheshin nga dikush dhe nëse i keni këto 10 tipare, ka shumë mundësi që të jeni një nga gratë më tërheqëse.

Ju jeni e pavarur
Edhe nëse jeni në një lidhje, ju dini të menaxhoni jetën tuaj vetëm. Ju nuk vareni nga partneri juaj për t’ju bërë të lumtur dhe keni të drejtë. Ju ndiqni qëllimet dhe ëndrrat tuaja të cilat nuk e përfshijnë atë dhe ju gjeni kohë për partnerin tuaj pasi të jetë bërë ajo që duhet të bëni. Askush përveç jush nuk ka fuqinë për ta bërë jetën tuaj të mrekullueshme dhe ju e dini këtë!

Ju nuk vraponi pas askujt
Ju preferoni të investoni kohën dhe energjinë në ndjekjen e ëndrrave tuaja sesa në ndjekjen e një personi tjetër. Kjo është diçka shumë e dëshirueshme tek ju, sepse nuk ju intereson nëse të tjerët ju pëlqejnë, ju kujdeseni vetëm për veten tuaj. Falë kësaj, ju jeni një person i lumtur, i sigurt dhe i plotë.

Ju nuk i tregoni thashethemet
Thashethemet janë për vajzat e vogla të papjekura që nuk kanë asgjë më të mirë për të bërë në jetën e tyre dhe që ju i shmangni. Ju preferoni të kaloni një orë duke folur për një projekt të ri sesa për gjëra të parëndësishme.

Ju jeni të sinqertë dhe respektoni njerëz që janë të sinqertë me ju
Falë sinqeritetit tuaj, burri juaj e di se mund t’ju besojë. Ju gjithmonë i tregoni atij se çfarë mendoni dhe dini të rregulloni gjërat. Burrat nuk duan gra të pabesueshme. Ju gjithmonë flisni për ndjenjat tuaja, sepse dëshironi të njëjtën gjë nga partneri juaj. Ndershmëria dhe besimi janë gjëra thelbësore në çdo marrëdhënie, jo vetëm ato romantike, dhe këto janë gjërat që ju vlerësoni më shumë tek vetja dhe të tjerët.

Ju e doni veten
Ju e doni veten dhe pranoni për atë që jeni. Ju nuk e kaloni kohën tuaj para pasqyrës duke menduar se këmbët ose buzët tuaja janë shumë të holla. Ju e dini që jeni ajo që jeni dhe e pranoni! Ju mund të mos vishni trendet e fundit, por rrobat tuaja janë të rehatshme dhe me stil. Ato ju ndihmojnë të rrezatoni vetëbesim!

Ju nuk jeni të dëshpëruar për vëmendje
E gjithë vëmendja që ju jepet është për shkak të sukseseve tuaja dhe është e merituar. Ju nuk jeni nga ata njerëz që postojnë dhjetë selfie në ditë në rrjetet sociale, as lloji i vajzës që ndryshon shumë shpejt statusin e saj të marrëdhënies. Ju preferoni të njiheni për gjërat reale dhe kuptimplota që keni bërë në jetën tuaj. Ju dëshironi të fitoni vëmendjen e njerëzve që kanë rëndësi për ju.

Ju nuk humbni në marrëdhënien tuaj
Ju keni përcaktuar përparësitë tuaja dhe nuk jeni gati t’i braktisni ato për asgjë. Ju keni jetën tuaj që shkon përtej një marrëdhënieje. Ju nuk jeni ngjitës sepse nuk doni një njeri ngjitës në jetën tuaj.

Ju dini të menaxhoni emocionet tuaja
Ju nuk do të shihni një grua tërheqëse që tretet për muaj me radhë. Ju ndjeni atë që ndjeni dhe kaloni kohë duke u shëruar. Por jeta është shumë e mirë për t’u ulur në dhomën tuaj pa bërë asgjë. Ju e dini që emocionet janë një pjesë e natyrshme e jetës së gjithsecilit, por nuk doni që ato të zvogëlojnë ambiciet tuaja deri në atë pikë sa të pushoni së qeni produktiv ose të ndiqni ëndrrat tuaja.

Ju jeni shumë inteligjente
Diçka që me të vërtetë ju shton dëshirën është inteligjenca juaj. Kjo nuk i referohet gjithmonë IQ, por më shumë sasisë së mençurisë që keni grumbulluar në jetën tuaj përmes përvojave tuaja. Kjo ju bëri ta shihni botën nga perspektiva juaj dhe ju keni një kuptim të caktuar të jetës, njerëzve dhe vetes suaj. Ju mund të bëni një bisedë interesante dhe jeni gjithmonë në vëzhgim të asaj që të tjerët mendojnë për një temë të caktuar.

Ju jeni brilante në komunikim
Me fjalët që zgjidhni të përdorni për të komunikuar me të tjerët, ju prireni të prekni dhe të fitoni zemrat. Ju gjithmonë i lini të gjithë të flasin, pa i ndërprerë, sepse do të keni kohë të shkëlqeni dhe të shprehni mendimin tuaj. Ju do t’i lini njerëzit të flasin dhe t’i bëni ata të ndjehen të vlerësuar dhe me këtë do të tregoni dhembshurinë që keni për ta. Është një tipar që të gjithë e admirojnë te ti dhe që të bën tërheqëse.

Psikologjia.
 
Redaktimi i fundit:

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Kush i shpiku keto shenja tlodhta se
 
Top