Shpërthejnë “meme”-t për humbjen me KO, interneti nuk ka mëshirë për McGregor

Ne grushtin e fundit ballore e hengri keq para se te binte n'tapet por qe e meritoi humbjen ?‍♂️

Ky me mir te pensionet tashi para se te shkoje drejt humbjeve
 
Nuk ishte dhe aq keq Mcgregor, raundin e pare e fitoi, por e mbyti nga kembet Poirier derisa nuk e prekte dot ne tapet. Aty pastaj dihet qe kundershtari po pa qoftë edhe dobsine me t'vogel ste fal ne nivele te tilla.

Gjithsesi Poirier e meritoi dhe eshte nder luftetaret me te nenvlersuar ne UFC, shihet edhe tek fitimet e ksaj ndeshje ku Mcgregor perfitoi 17M usd, ndersa Poirier vetem 750.000 usd.
 
Nuk ishte dhe aq keq Mcgregor, raundin e pare e fitoi, por e mbyti nga kembet Poirier derisa nuk e prekte dot ne tapet. Aty pastaj dihet qe kundershtari po pa qoftë edhe dobsine me t'vogel ste fal ne nivele te tilla.

Gjithsesi Poirier e meritoi dhe eshte nder luftetaret me te nenvlersuar ne UFC, shihet edhe tek fitimet e ksaj ndeshje ku Mcgregor perfitoi 17M usd, ndersa Poirier vetem 750.000 usd.
E meritoi . Ishte shum i pregatitur poirier
 
Just the first round bae...we have 4 more

Happy Birthday Reaction GIF
 
Top