Shpikja më e re e Samsung, një televizor që rrotullohet

Frank

Anëtarë i respektuar.
Sero-670x450.png

I fundit që i shtohet listës së televizorëve nga Samsung është “Sero”, i prezantuar para pak kohësh në Seul.
“Sero” është dizenjuar për të inkurajuar të rinjtë që të projektojnë materiale video të xhiruara nga telefonët direkt e në televizor.
vetmi lajm i keq është se çmimi i “Seo” do të jetë 1660 dollarë dhe do të jetë gati për tregun korean në fund të majit. Ndërsa për tregun ndërkombëtar nuk ka një datë, do na duhet të presim pak.


Balkanweb.com
 
Top