Shqipëria “Brezi i zjarrtë”

Lauri

Anunnak
"Shqipëria,në zonën që quhet “Brezi i zjarrtë”

77 vjeçarja Luljeta Bozo, profesoresha “Emeritus” me 32 libra professional dhe mbi 50 artikuj shkencorë, një nga gratë shkencëtare më të mira e më me ndikim vlerësuar nga Universiteti biografik i Kembrixh.


 

Lauri

Anunnak
Mos kini frike nga termeti, dhe as nga Zoti, por nga njeriu qe nderton pa asnje kriter.

 
Redaktimi i fundit:

Lauri

Anunnak
Kush eshte Luljeta Bozo ?
 

kitrra 123

plak gjufurrak
Dhe paramendo qe qytetaria shqipetare keto decenie ka degjuar, gjer sa na ka marre gjumi, ne TV tona: Çilin, Kilin, Milin, Çuçin, Muçin, Guçin, Memen, Zemen, Temen, Naçin, Gjigjin, Kaçin ,,,,,,, tu na ba: natyralistin, zoolistin, humanistin, qytetaristin, intelektualistin, katundaristin, hoxhistin, priftistin, gazetaristin, moralistin, banalistin e pordhalistin.

Qija robt shtetit ku ne gjendje te jashtzakonshme, tanime te shpallur, ta kercenon qeverine e shtetit qyshit - qyshit batakçiu :cry:
 

Lauri

Anunnak
Kryeministri i vendit Edi Rama duke parë popullaritetin që ka fituar inxhinierja e njohur Luljeta Bozo, e ka përfshirë atë në ekipin e procesit të rindërtimit pas tërmetit.

 
Top