"Shqipëria e vogël" e Michigan-it

Sweetie

Anëtar i Respektuar
Shqiptarët i gjen sot të vendosur kudo në SHBA, në vendin dhe kombin e lirisë. Ata kanë mundur të ndërtojnë këtu një të ardhme, por pa humbur të shkuarën e tyre. Siç janë dhe shqiptarët, që jetojnë brenda shtetit amerikan të Michigan-it.

Një histori përshtatjeje, suksesi, një histori lidhjeje me vendbanimin e ri në tokën e mundësive, dhe ruajtja e rrënjëve identitare shqiptare. Kjo është historia e tyre...

[SUB] /Top Channel[/SUB]
 

lovely

Anëtar i ri
Titulli: "Shqipëria e vogël" e Michigan-it

EDHE NE E DUAM SHUME AMERIKEN.UNE NE VECANTI,PASI ATJE JETON NJERIU I ZEMRES SIME WILLIAM BRADLEY PITT.

ME KA QUAJTUR TE PAREN FEMER NE LISTEN E FEMRAVE NE PLANETIN TOKE DHE KJO JO ME KOT.

KAM JETUAR NJE FAZE TRANZITIVE INDIVIDUALE KUR AI ME LA PA NGRENE 2 JAVE TE SHKEPUTURA ,NE FILLIM NJE JAVE RRESHT ,PASTAJ NJE JAVE TJETE DHE PA PIRE.DHE NJE DITE PA BUKE POR VEC UJE.

jetova me serume ,me iku gjuha per hir te xhelozise se tim eti e ndoshta edhe te tij qe sot jeton ne amerike.

ai nk nguroi dhe punoi spote per vajzen tone JOHANEN ,PEMEN E SE CILES e gjetem te rrezuar ne shqiperi.

vajza ime quhet "zoti eshte i hijshem".sot ai ka adaptuar edhe femije te tjere.

e shume fatkeqesi ne amerike ndodhin jo me kot ,por se ne si shqiptare na kane hyre ne hak.

NE E KEMI BUKURINE TEK SYTE .UNE ME ORIGJINE NGA NENA JAM INDIANO AMERIKANE DHE NE ITALI KAM NJOHUR 2 AMERIKANE,QE KURRE SE MOHOJNE IDENTITETIN DHE NACIONALITETIN E TYRE.

UNE SHPETOVA NGA VDEKJA BABANE E 7 FEMIJEVE WILLIN.

AI U TREGOI BOTES NE MEDIA SE KISHA AFTESI RINGJALLESE.

MESA DUKET KOMPETENCAT E MIA SFITUAN EXTRATERRIORALITET.
 

Nicktjeter

Antarë i Respektuar
Titulli: "Shqipëria e vogël" e Michigan-it

Dua te di se pse nuk vene siguri me te madhe tek 5,6,7,???
 

MasteR

I'm offline
Titulli: "Shqipëria e vogël" e Michigan-it

Diaspora shqiptare
 
Top