Shqipëria mikpret botën!

Javët Kulturore Ndërkombëtare

Miq e di qe po e hap me vonese kete teme, por me mire vone se kurre. Duhet ta dini besoj se 1 nga projektet e Ministrise se Kultures eshte prezantimi i shteteve te ndryshme ne javet kulturore ne qytete te ndryshme te Shqiperise. Ka filluar qe ne Prill e do zgjase deri me Dhjetor. Por gjthss, keto jave te mbetura mund te sjellim lajmet e fundit dhe kush jeton ne Shqiperi mund te shkoje ne aktivitetet e tyre. :)


Nga sot 19 deri me 25 Shtator 2022 Shqipëria mikpret Egjiptin
🇪🇬

Programi do jete:
307432007_160979626582391_1085367330025445830_n.jpg
307508781_160979633249057_4374089803401276139_n.jpg307146858_160979643249056_8690271233027469825_n.jpg
307385869_160979639915723_1140460670539489983_n.jpg307146858_160979629915724_147909931729683581_n.jpg
307321024_160979646582389_3196117669210489537_n.jpg306989147_160979636582390_6530858290729279904_n.jpgJavët Kulturore Ndërkombëtare
Prill-Dhjetor 2022 | Ministria e Kulturës
Programi i plotë: jkn.al
 
Mos harroni të trajtoni librin "Thoti fliste shqip" 😎
 
Top