Shqiperia po dorezon sovranitetin(edhe ky lapsus i miqve?)

Eugeneral

Anëtar i Respektuar
Titulli: Shqiperia po dorezon sovranitetin(edhe ky lapsus i miqve?)

Ndaj dite per dite te mbyt kronika e zeze, per te mos u dukur te rrezikshme problemet e vendit!...

Shqiperia nuk ka ushtri, cili sovranitet te mbrohet?...
Shqiperia nuk ka popull, cila gjuhe te mbrohet?...
Shqiperia nuk ka politike, cili mik te mbrohet?...

...harruam, Shqiperia ka njehere ne aq e ne kaq ndonje Atdhetar te flakte dhe mbetet ende gjalle!
 
Top