Shqipërinë me një varg kënge?!

Kjo pyetje ishte status tek walli 1 shoqes dhe me bene te qesh komentet, ndaj mendova t'a sjell ketu gjithashtu qe te shpalosim memorien e kreativitetin tone si forum. 😂😂

Atehere:

Si do ta përshkruanit Shqipërinë me një varg kënge?
Shoqja: Si mësoi karroca Dylit....🤣
 
Top