Shqiponjat tregojnë se çfarë do të thotë të jesh prind

Arfenilla

Themelues i Forumit
016c5cd7-d0a7-4063-99c3-52d5947a8b0f.crop_1317x693_1967.resize_1200x630.fo  rmat_jpeg.inline_yes-650x358.jpg
Një kamerë e vendosur pranë folesë së shqiponjave ka kapur një moment emocionues për botën e tyre.
Kur dy shqiponja lidhen me njëri-tjetrin ata qëndrojnë bashkë për tërë jetën e tyre. اdo vit, çiftet krijojnë fole të mëdha dhe bëjnë disa vezë.

Në videon e shfaqur në internet shihet së pari nëna shqiponjë duke qëndruar mbi vezë, përderisa më vonë shfaqet babai i cili fluturon në fole në mënyrë që t’i mbrojë vezët dhe ‘gruan’ e tij përderisa të vegjlit dalin nga ato, transmeton Lajmi.net.

Ai qëndron si një roje për të parë momentin kur të vegjlit dalin nga vezët, dhe nëse është nevoja për t’i mbrojtur nga ndonjë sulmues.

Përderisa nëna shqiponjë qëndron afër vezëve, ne shohim të vegjlit e bukur teksa dalin nga ato.

Por, nuk përfundon me kaq. Një tjetër shqiponjë e vogël del nga veza, duke e kompletuar kështu familjen e tyre të lumtur.B lajmi
 

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
Titulli: Shqiponjat tregojnë se çfarë do të thotë të jesh prind

Idem si shqiptaret....kot se kemi simbol
 
Top