Shqiptaret ne amerike( Albanian Americans)

ZoteriaJuaj

Agjent Aqif Supaxhi Therrmiu
Shpesh,shqiptaret e amerikes behen si amerikanet ignorant 😆
Pse ja fut kot :)

Ti u bere pepinke per veten tende?


Shqiptaret e amerikes nuk behen injorant por jane injorant se e gjithe njerezimi eshte injorant

Ti di disa gjera
E per shume gjera je injorante.
Ti, une, ata/ato e te gjithe :)
 

ZoteriaJuaj

Agjent Aqif Supaxhi Therrmiu
8781cd3e5bbdb204839eff0f89ca67e8.jpgLol
 

Alesia

SwEET aS SuGar, CoLD aS IcE
Lol i dont think so

Por eshte per te qeshur
Nuk e di nese e mer trenin por ata lypesit dite per dite te lodhin lol

Ke edhe nga ata te marrosurit qe te shajn po nuk u dhe
Trenit vetem 1 her i kam hyp dhe never again! Kur me doli miu para syve mire qe su hodha vet ne shinat e trenit dhe te vet vritesha 😂
 
Top