Shqiptaret ne Angli

Marla

InVinum Veritas
Me gjimnaz jam, biles ta dija qe ishte aq e lehte do kisha maru dhe 8 vjecaren 😛🤣🤣

Cit: I modhi and only Nard Ndoka lol
Posi posi ne kemi gjyshen me 7 universitete ne ate kohe jo me te linte niperit e mbesat lopçare si Nardi :p lool
 
Top