Shtepia e Teknologjise

ose.al

Antarë i ri
Përshëndetje Forumi,

unë që po ju shkruaj jam një nga dy news editorët e www.ose.al - Shtëpia e Teknologjisë. Websiti është një blog i thjeshtë që nxjerr online lajmet ORIGJINALE mbi teknologjine. Përveç websitit kemi normalisht faqe në Facebook dhe në Instagram (të dy me +10K follower dhe +70% pozicioni në Shqipëri/Kosovë/Maqedoni). Më pak se dy javë kemi krijuar dhe një forum në Telegram me disa kanale të ndryshme (jemi të parët që e krijojmë në Shqipëri sepse duket sikur asnjë se përdor Telegramin:confused2::confused2:?)

Qëllimi i websitit nuk ishte dhe nuk është fitimi dhe prandaj nuk kemi patur ads asnjëherë. Me kalimin e kohës janë futur, vullnetarisht, edhe disa djemë të tjerë që shkruajnë artikull, video në kanalin e Youtube dhe postojne ndonjëherë në Social.

Kemi bashkëpunime të ndryshme me shoqëri si Samsung nga të cilat marrim celularët më të fundit dhe bëjme teste, video, artikuj etj.

Më poshtë disa pyetje dhe kërkesa (priten me shumë kënaqësi këshilla :blush:):

  • Duke parë websitin (shpejtësi dhe sesi është strukturuar) si ju duket? اfarë këshilla mund të më jepni? Si mund të përmisohet?
  • Duke parë statistikat (dhe fakti se nuk kemi përdoruar asnjëherë publicitet) si ju duken?
  • Si mund të rriten me backlink? Ndonjë këshillë?
  • Ideja e forumit në Telegram, pse nuk ka shumë sukses?
  • Si mendoni duhet të fusim ads (nga media.net/infolinks etj) apo duhet te fillojm te kërkojme ndihme financiare nga partnerë të mundshëm
  • Websiti normalisht është personal dhe nuk kemi hapur as NIPT. Kjo ndikon tek Gjirafa.net por na penalizon tek ndonjë mënyrë tjetër.


Më e rëndësishmja: Nëse ndonjë person, në mënyrë vullnetare ose edhe me shifra minimale, mund të na drejtojë/ndihmojë/bashkëpunojë do jetë i mirëpritur!​
 

Poshnjari

Antar Aktiv
Nese i perktheni vete lajmet vazhdoni se një dite do jete me mirë. Po qene te kopjuara mos harxhoni kohen kotë.
 
Top