Shtëpia në formën e guaskës; brendësia e saj është e mahnitshme

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Shtepia.jpg


Arkitekti meksikan Javier Senosiain ka goditur sërish edhe këtë herë duke ndërtuar një shtëpi në formën e guaskës.

shtepia-14.jpg


Ndonëse është e vogël në përmasa, shtëpia ka të gjitha akomoditetet.

shtepia-10.jpg


Brendësia e objektit është plotë dritë dhe ngjyra.

shtepia-9.jpg


Imagjinata e arkitektit është e admirueshme.

Shtepia-8.jpg


Kjo nuk është hera e parë që Javier Senosiain projekton shtëpi “bio-arkitekturore”, sepse edhe më parë ai ka ndërtuar të tilla.

shtepia-7.jpg


ërpara guaskës, arkitekti ndërtoi shtëpinë në formën e peshkaqenit.

shtepia-6.jpg

g.shqip
 

Jetmira

Antarë i Respektuar
Titulli: Shtëpia në formën e guaskës; brendësia e saj është e mahnitshme

e bukur por e shtrenjt, jo tgjithve ua mban xhepi
 

Aki

misfit
Titulli: Shtëpia në formën e guaskës; brendësia e saj është e mahnitshme

Waw shume e bukur kjo :)
 
Top