Si do vepronit,nese personi qe dashuruat me shikim te pare eshte i verber dhe shurdh?!

Lauri

Anunnak
4 faqe u mbushen me komente gjithësesi ?
 

Vajza

NocturnalMoron
Staf në FV.AL
Sa për temën Jo.
As me shurdh, as me verbër sdo lidhja kuror, dhe asnjë me një të mençur.
Është kurth më besoni lool
 

Bebw

❌Once✖ Unstoppable 🌞
Po si mund të jet dashuri me shikim të parë ku personi tjetër është i verbër ? Mund të jet 1 pëlqim i njëanshëm por vetëm kaq.Nëse personi që kam dashuruar me shikim të parë pëson këtë fatkeqsi do i qëndroja pranë dhe dashuria do ishte edhe më e fort.
 

Lauri

Anunnak
Më duket që nuk e kapët mesazhin e temës.
Për vete mendoj që " i verbër e shurdh" është figurave.
 
Top