Si do vepronit nese zbuloni se personi qe doni, eshte i/e martuar dhe e ka fshehur?!

Aleks30

Antarë i Respektuar
Boh! Se di!
Varet nese e dua apo e dashuroj.
Nese eshte e para, do vazhdoja. Tek e dyta do i jepja mundesi te zgjidhte ndoshta por prap per kte te dyten nuk jam i sigurt
 
Top