Si e pershkruani antarin larte?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Darius

DENY IGNORANCE
Staf në FV.AL
...plot energji pozitive pas pushimeve ? nje kenaqesi me vete ti lexosh postimet.
 
Posesive=Ai/ajo qe eshte shume fanatik/e per ate qe konsideron te veten dhe nuk pranom ne asnje menyre ta ndaje me te tjeret?
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top