Si e pershkruani antarin larte?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

NGU

Wild child full of grace 💫
E bukur dhe cik ngacmuese 😋
 

NGU

Wild child full of grace 💫
Me kaperceu rradhen mua o_O

E shkathet 😋
 

Darius

DENY IGNORANCE
Staf në FV.AL
...ka vendosur avatarin me te shumtuar qe mund te ekzistoje. Nuk eshte e interesuar per emocione tokesore.
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top