Si e pershkruani antarin larte?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Darius

DENY IGNORANCE
...nese ndjenj ftohte mjafton te lexoj postimet e saj edhe me falin nje ngrohtesi shpirterore ??
 

Bebw

😈😇
I dua te dy keta lartt ???,jan shume te mrekullueshem ?????
 

Bebw

😈😇
Xhelo gjithmone fjale mire ?? dhe i kuptueshem ..me fat kush e ka mik ?
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top