Si e pershkruani antarin larte?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

AnaVie

Undisputed woman
Staf në FV.AL
Ty te njoha me dy postime ama ? rri ska gje se mire e ke dhe ket ?
 

Mogli

Be good or be good at it
Nuk te ka akuzu njeri . Ti hyre si fan spathi nderkoh qe un po postoja . Apo jam gabim ??
Mfal e lexon temen? Komentet e mia kane qene pas komentit tan...

tema: kunata shokut xhemal ka marre force fjalesh ??
 

AnaVie

Undisputed woman
Staf në FV.AL
Mfal e lexon temen? Komentet e mia kane qene pas komentit tan...

tema: kunata shokut xhemal ka marre force fjalesh ??
Kan qen pas komentit tim nderkoh qe komentet e mia nuk ishin per ty se kan emer . Cdo pershkrimi i ve emer qe mos bohemi lesh arapi e ti thu jam ironike ? Kur dhe ku?
kte pershkrimin e fundit se kuptova ?
 

AnaVie

Undisputed woman
Staf në FV.AL
Ehhaaa ok mogli se do rritesh e do piqesh. Ja shnet e jete se tjerat pak rendesi kan .?
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top